Om SafetyService Sweden

Pierre Freij, grundare av det framstående företaget inom låssmed, jourhjälp, säkerhet och VVS, har sin bakgrund som elektriker och har sedan 2009 engagerat sig inom säkerhetsbranschen. Safetyservice Sweden AB, det företag han har startat, erbjuder omfattande lösningar inom både el och säkerhet för såväl privatpersoner som företag.

SafetyService Sweden är specialiserat på att tillhandahålla tjänster dygnet runt, och våran låsverksamhet är tillgänglig för akuta situationer när som helst på dygnet. Med en dedikation till hög kvalitet och pålitlighet har Safetyservice Sweden AB byggt upp en stark position på marknaden.

Inom våran produktportfölj finner man ett brett utbud av högkvalitativa säkerhetsprodukter, såsom kameror, larm och automatiker för elsystem. Det betonas att endast produkter som uppfyller företagets höga krav på service, garanti och support väljs och säljs till kunderna. Detta görs för att säkerställa att kunderna kan känna sig trygga både med sina system och med Safetyservice Sweden AB som deras pålitliga partner inom lås, el och säkerhet.

Följ oss

Kom i kontakt

Önskar du att komma i kontakt med oss?
Nedanför hittar du våra kontaktuppgifter.

Adress

Tulpanvägen 49, 31133 Falkenberg

Jour 24/7

0736425560

Mejladress

Info@safetyservicesweden.se

Kontakta oss idag